Laden Evenementen

« Alle evenementen

Voetreflexologie 1e jaar Leuven. Leer Reflexologie zelf toepassen.

2 oktober @ 19:00 - 22:00

- €999
voetreflexologie 1e jaar

Voetreflexologie 1e jaar Leuven. Leer Reflexologie zelf toepassen.

Je leert zowel je techniek als de combinatie van de reflexzones die je gebruikt aan te passen om mensen dichter naar welzijn te brengen.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurlijke, eenvoudige en efficiënte behandelwijze. De basisidee ervan is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voet. Elk orgaan en elk lichaamsdeel is door energiestromen met een bepaalde plaats (reflexgebied) op de voet verbonden. De toestand van de voet (pijnlijk, hard,…) geeft aanwijzingen over de toestand elders in het lichaam, en door de reflexgebieden op de voet te masseren kunnen we ook de energie in de ermee verbonden lichaamsdelen stimuleren.

VOETREFLEXOLOGIE 1STE JAAR

Voetreflexologie 1e jaar in Leuven. Leer Reflexologie zelf toepassen. is een gelijke opleiding met die in Antwerpen. Alleen vindt de opleiding in Leuven ’s avonds plaatsipv overdag.

Doel
Het aanleren van de juiste houding, kennis en technieken om een verantwoorde voetreflexsessie te kunnen geven. Dit houdt ook in dat je de positie van de reflexzones kent en leert aanvoelen en je handelen aanpast aan wat er voor de klant nodig is. Je leert zowel je techniek als de combinatie van de reflexzones die je gebruikt aan te passen om mensen dichter naar welzijn te brengen.

Inhoud
theorie:
geschiedenis van de voetreflexologie, zonetheorie, plaats van de reflexologie in de alternatieve therapieën, specifieke ligging van de reflexzones volgens de diverse stelsels in het lichaam, specifieke anatomie van de voet, fysieke en mentale houding van de voetreflexologiebeoefenaar
praktijk:
opwarmtechnieken, losmaaktechnieken, wrijf- en strijktechnieken, techniek van de lopende duim, harmonisatiegrepen, afsluitingsgrepen, oefeningen om de eigen conditie te verbeteren

Instapvereisten
geen

Wil je nadien je voetreflexologie-opleiding vervolledigen? Een volledige opleiding bestaat uit:

• 180 uur theorie en praktijk van de voetreflexologie (verdeeld over 2 jaar van 90 uur)
• de twee medische basismodules (samen 90 uur)
• de twee energetische basismodules (samen 90 uur)
Medische basiskennis A en energetische basiskennis A moeten gevolgd zijn voor de start van het tweede jaar.

Erkende opleiding

Voetreflexologie 1e jaar Leuven. Leer Reflexologie zelf toepassen biedt samen met het tweede jaar een stevige basis om een voetreflex-praktijk te starten en voldoet aan de normen vastgesteld door de Bevo (Beroepsvereniging Voetreflexologie) en de RIEN (Reflexology in Europe Network).

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€999
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.owc.be/cursus/2586/voetreflexologie-1ste-jaar-2023-2024

Organisator

www.owc.be
Telefoon:
032301382
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leuven

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€999
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.owc.be/cursus/2586/voetreflexologie-1ste-jaar-2023-2024

Organisator

www.owc.be
Telefoon:
032301382
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Leuven